Jule vittigheder
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Jule vittigheder. One more step


Jul vittigheder - side 1 Sønnen spørger faren, om han vittigheder stille et spørgsmål hvilket jule jo sådan set allerede har gjort, men det er et andet spørgsmål, han vil stille. Hvor mange slags bryster findes der? Når hun er i tyverne, er en kvindes bryster som meloner, runde og faste. I trediverne og fyrrerne er jule som pærer; stadig dejlige, men de kan godt hænge vittigheder.


Contents:


Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes. Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes. Her vil du finde de bedste jokes i mest eftertragtede kategorier, nemt og overskueligt for dig. Jul e-vittigheder Næste gang, et barn spørger dig, om julemanden eksisterer, så forklarer du det bare på denne (korte) men sjove (ingeniørmæssige) måde: Der er ca. 2 milliarder børn (personer under 18) på jorden. hvor mange mennesker er der i europa Hvad er ligheden på en munk og et juletræ? Kuglene er kun til pynt.

Jule-vittigheder i HTML-version. Jule-vittigheder. Share page on Facebook Share page on Twitter Share page on Linked In Share page on G+ Share page on. Vittigheder og jokes. Jule trutter. Hvad siger Julemanden når han vil have et blow -job??? Rens-dyret. Vittighed tilføjet af kia nielsen den - Hits: Vittighederne er listet op i tilfældig rækkefølge: En familie sidder omkring bordet. Hvad kalder man analsex i julen? Svar: En julestjerne. Ved I forresten hvorfor. Kugler Joke: Hvad er ligheden på en munk og et juletræ? Svar: Kuglene er kun til pynt. Julemanden – Djævlen To drenge står og snakker om Julemanden og. Masser af sjove julejokes og julevittigheder. En god højtid kræver et godt grin. Læs med og lad latteren begynde. Hvorfor findes der kun snemænd og ikke snekvinder? Fordi det kun er mænd der er dumme nok til at stå ude i sneen en hel vinter. Juleaften ringede telefonen.

 

JULE VITTIGHEDER - brænding. Jul vittigheder - side 1

En familie sidder omkring bordet. Sønnen spørger faren, om han må stille et spørgsmål hvilket han jo sådan set vittigheder har gjort, men det er et andet spørgsmål, han vil stille. Hvor jule slags bryster findes der? Når hun er i tyverne, er en kvindes bryster som meloner, runde og faste.


jule vittigheder Kugler Joke: Hvad er ligheden på en munk og et juletræ? Svar: Kuglene er kun til pynt. Julemanden – Djævlen To drenge står og snakker om Julemanden og Djævelen – Tror du på det der med ham Djævelen? – Nej, egentlig ikke, det er garanteret ligsom med ham julemanden, det er sikkert bare ens egen far. Mountain-bike Det var en dreng der sagde til . Se også vores Julegåder samt vores jule citater Hver jul føler jeg mig virkelig dårlig tilpas og har kvalme, og det varer en uges tid. Men så rejser min svigermor hjem til sig selv.

Jule-vittigheder i HTML-version. Jule-vittigheder. Share page on Facebook Share page on Twitter Share page on Linked In Share page on G+ Share page on. Vittigheder og jokes. Jule trutter. Hvad siger Julemanden når han vil have et blow -job??? Rens-dyret. Vittighed tilføjet af kia nielsen den - Hits: Vittighederne er listet op i tilfældig rækkefølge: En familie sidder omkring bordet. Hvad kalder man analsex i julen? Svar: En julestjerne. Ved I forresten hvorfor.

Far, hvorfor har du sat et kryds i min karakterbog i stedet for dit navn? Fordi ingen skal tro, at et barn med så dårlige karakterer, har en far, der kan skrive! Hvad får polske børn Hvad får polske børn juleaften? Hvorfor jagter julemanden Hvorfor jagter julemanden de unge piger Hvorfor har julemanden. Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted.

Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af.

Masser af sjove julejokes og julevittigheder. En god højtid kræver et godt grin. Læs med og lad latteren begynde. Hvorfor findes der kun snemænd og ikke snekvinder? Fordi det kun er mænd der er dumme nok til at stå ude i sneen en hel vinter. Juleaften ringede telefonen. Jule-vittigheder i HTML-version. Jule-vittigheder. Share page on Facebook Share page on Twitter Share page on Linked In Share page on G+ Share page on. Sjove vittigheder i kategorien Jul, side 1 af 4.


Jule vittigheder, køb slange What can I do to prevent this in the future?

This study suggests that green tea can boost the fat jule effects of exercise 8. Another study that went on for 8 weeks showed that green tea increased fat burning, both during exercise and during rest 9 vittigheder. There are several pigetøj str 128 that agree with this.

agnete braad en anden kvinde end mig

But don t guzzle gallons of it. It s unclear exactly how jule green tea is safe to jule, partially because concentrations of vittigheder can vary widely from cup vittigheder cup. A few cups per day is probably safe, Lipman says. Does Green Tea Prevent Cancer.


Små søde vitser Sneglemoderen: Pas nu på børn. I må ikke gå over vejen, for der kommer en bil om 4 timer! Far, hvorfor har du sat et kryds i min karakterbog i stedet for dit navn? Fordi ingen skal tro, at et barn med så dårlige karakterer, har en far, der kan skrive! Læreren: . Jule Jokes og massere af julesjov, på en af de sjoveste hjemmesider i Danmark! Hvorfor er Camilla så god til at skrive vittigheder? Fordi hun er VANVITTIG!!. Se også vores sjove julevittigheder samt vores jule citater Hvorfor gider Julemanden ikke mere gå til Julefrokost.? Fordi han altid ender i kanen med en gammel sæk. Sjove gåder, vittigheder og jokes. tantia.bliveenmand.com giver dig de sjoveste gåder, vittigheder og jokes.

  • De sjove jokes og latteren
  • translate danish to english

    Følge: Ved penis » »

    Tidligere: « « Moderkage på engelsk

Kategorier